ahp kop

 24 September 2020

Evenementen AtP 2020

Share
Evenementen 2020

 

Hieronder vindt u  de geplande activiteiten. Hier kan eventueel nog wat aan veranderen of worden toegevoegd.
Dus kijk regelmatig op deze agenda voor de laatste data en activiteiten.

 

Wilt u ook eens wat organiseren, schroom niet en neem contact met ons op en wij, het bestuur, helpen u graag verder en de deelnemers zijn u op voorhand al bijzonder erkentelijk voor datgene dat u wilt gaan organiseren.

Voor alle activiteiten, wedstrijden, ritten of evenementen georganiseerd door Menvereniging Achter 't Peerd gelden regels, voorwaarden en bepalingen. Deze kunt u via deze link terugvinden. Door deelname aan een activiteit, evenement of rit, verklaart deelnemer de regels, voorwaarden en bepalingen te hebben gelezen en akkoord te gaan aan de gestelde regels, voorwaarden en bepalingen tevens ten aanzien van aansprakelijkheid.

  I.v.m. Corona is het aantal evenementen helaas beperkt, als er wat georganiseerd kan en mag worden proberen we dit zoveel mogelijk te doen, rekening houdend met de RIVM regels.

Onderstaande evenementen zijn allen onder voorbehoud van ongewijzigde Coronaregels.

Datum Evenement

23 Augustus

12 September 

Minimarathon

Districtskampioenschappen in Haaksbergen

27 september Dag van Achter 't Peerd
10 Oktober Ploegen
1 November (zondag) D&V Indoor Manege Semper Fidelis
4 Oktober start winterlessen
11?? november Menduro
26 december Kerstrit
   
   

 Clubavonden

Iedere dinsdagavond van april tot en met begin september, aanvang 18.30 uur. 
Deze lessen vinden plaats in twee groepen. De even weken de ene groep en de oneven weken de andere groep. V.w.b. de groepsindeling, raadplaag de website. Voor de groep die geen menles heeft, worden op de dinsdagavonden meestal vaardigheidsproeven opgebouwd, maar ook andere activiteiten kunnen op verzoek van de menners georganiseerd worden.

Menlessen (indeling)

De meest actuele indeling kunt u via deze link  (of via onze website onder het kopje Agenda - Lesindeling Clubavond) altijd terugvinden.

 

Spelregels

Om de lessen optimaal te laten verlopen zijn er een aantal spelregels waarvan we hopen dat u ze allemaal zult respecteren.

  1. De indeling is zodanig opgesteld dat een ieder zo veel mogelijk kan leren. Daarom zijn de groepen zo klein mogelijk gehouden, houdt u daar rekening mee a.u.b. ook al bent u eerder aanwezig op het terrein
  2. Aanmelding, afmelding of een wijziging voor maandag 20.00 uur voorafgaand aan de les doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat zij nog tijd hebben om de wijzigingen te verwerken. Als u wilt ruilen met een ander mag u dat zelf regelen, maar geef dit dan ook door zodat de indeling gewijzigd wordt.
  3. Kom op tijd zodat u als de les aanvangt ook klaar bent om deel te nemen
  4. U wordt verzocht op de avond zelf niet aan een andere les deel te nemen, zodat een ieder evenveel persoonlijke aandacht kan krijgen van de instructrice.

    Heel veel menplezier!

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.