ahp kop

 7 Juli 2020

Evenementen AtP 2020

Share
Evenementen 2020

 

Hieronder vindt u na de ledenvergadering de geplande activiteiten. Hier kan eventueel nog wat aan veranderen of worden toegevoegd.
Dus kijk regelmatig op deze agenda voor de laatste data en activiteiten.

 

Wilt u ook eens wat organiseren, schroom niet en neem contact met ons op en wij, het bestuur, helpen u graag verder en de deelnemers zijn u op voorhand al bijzonder erkentelijk voor datgene dat u wilt gaan organiseren.

Voor alle activiteiten, wedstrijden, ritten of evenementen georganiseerd door Menvereniging Achter 't Peerd gelden regels, voorwaarden en bepalingen. Deze kunt u via deze link terugvinden. Door deelname aan een activiteit, evenement of rit, verklaart deelnemer de regels, voorwaarden en bepalingen te hebben gelezen en akkoord te gaan aan de gestelde regels, voorwaarden en bepalingen tevens ten aanzien van aansprakelijkheid.

 

Datum Evenement
12 januari Nieuwjaarsreceptie
1 februari Dressuur & Vaardigheid indoor 
12 februari Algemene ledenvergadering
29 maart Laatste winterles (afgelast door corona)
4 & 5 april S.W.M. Eefde (afgelast ivm corona)
14 april Start zomerlessen op de dinsdagavond (afgelast ivm corona)
9 mei Achterhoek bokaal dressuur & vaardigheid outdoor (afgelast ivm corona)
21 mei Hemelvaartsdag bolletje-pijl rit (afgelast ivm corona)
?? juni CTA-Plus
?? juni Shetlandmendag
11-12 juli  terrein AtP parkeerplaats voor Wandel voor Hoop
?? juli Pasmanavond
20 juli  BBQ
22 augustus Nachtrit Zutphen
5 september Clubuitje marathon WK-4span in Kronenberg?
?? september Laatste zomerles
?? september Pasmanrit
27 september Dag van Achter 't Peerd
 11 oktober Bokbierdag
?? oktober Ploegen
 ?? oktober D&V Indoor
3 november start winterlessen
 10 november Menduro
26 december Kerstrit
   
   

 Clubavonden

Iedere dinsdagavond van april tot en met begin september, aanvang 19.00 uur. De eerste clubavond in 2019 is op dinsdagavond 16 april en duurt dan t/m begin september zolang de kopere ploert genoeg licht geeft. 
Deze lessen vinden plaats in twee groepen. De even weken de ene groep en de oneven weken de andere groep. V.w.b. de groepsindeling, raadplaag de website. Voor de groep die geen menles heeft, worden op de dinsdagavonden meestal vaardigheidsproeven opgebouwd, maar ook andere activiteiten kunnen op verzoek van de menners georganiseerd worden.

Menlessen (indeling)

Evenals vorig jaar zijn er voor de menles, weer meer aanmeldingen dan we kwijt zouden kunnen op een avond, dus daarom net als vorig jaar weer elke dinsdagavond les met verschillende indelingen. De meest actuele indeling kunt u via deze link  (of via onze website onder het kopje Agenda - Lesindeling Clubavond) altijd terugvinden.

Naast de menles zal er zolang als het kan, achter de waterbak een vaardigheid of iets anders worden opgesteld zodat we op dinsdagavonden weer goed aan de bak kunnen. Ook wordt er 1 maal per maand een tonnenhindernis klaargezet en de waterbak gevuld.

Spelregels

Om de lessen optimaal te laten verlopen zijn er een aantal spelregels waarvan we hopen dat u ze allemaal zult respecteren.

  1. De indeling is zodanig opgesteld dat een ieder zo veel mogelijk kan leren. Daarom zijn de groepen zo klein mogelijk gehouden, houdt u daar rekening mee a.u.b. ook al bent u eerder aanwezig op het terrein
  2. Aanmelding, afmelding of een wijziging voor maandag 20.00 uur voorafgaand aan de les doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat zij nog tijd hebben om de wijzigingen te verwerken. Als u wilt ruilen met een ander mag u dat zelf regelen, maar geef dit dan ook door zodat de indeling gewijzigd wordt.
  3. Kom op tijd zodat u als de les aanvangt ook klaar bent om deel te nemen
  4. U wordt verzocht op de avond zelf niet aan een andere les deel te nemen, zodat een ieder evenveel persoonlijke aandacht kan krijgen van de instructrice.

    Heel veel menplezier!

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.