ahp kop

 20 September 2019

CIAT 23 juni 2019

Share

 

Achter ’t Peerd maakt zich op voor de 6de editie van de CIAT in Eefde en omgeving.

Op zondag 23 juni 2019 wordt door Koetsiersvereniging Achter ’t Peerd onder auspiciën van de AIAT voor de 6e keer een CIAT georganiseerd door de schitterende omgeving van Gorssel en Eefde.

ciat 2019

Wij nodigen u dan ook van harte uit om met uw authentieke rijtuig of replica deel te nemen aan deze bijzondere wedstrijd met daarin opgenomen diverse wedstrijdelementen.

Een CIAT is een rit bestaande uit de beoordeling van de aanspanning, een route met behendigheidsproeven en afsluitend een vaardigheidsparcours.

Tegen 11.00 uur zullen de deelnemers na de presentatie individueel vertrekken van ons clubterrein aan de Elzerdijk voor een rit van ongeveer 15 kilometer door de bosrijke omgeving van Eefde. In de route zijn ook de behendigheidsproeven opgenomen.

De route voert u over zandwegen en verharde wegen door de bosrijke omgeving die ook door notabelen in het verleden zeer gewaardeerd werd en waar zij dan ook vaak hun “buiten” hadden.

Bij terugkomst op het clubterrein staat een vaardigheid opgesteld. Na het rijden van de vaardigheid kunt u uitspannen, opruimen en nog heerlijk nagenieten en napraten. Ter afsluiting zal hier ook de prijsuitreiking plaats vinden.

Het evenement is opengesteld voor leden en niet leden van de NVTG die willen deelnemen met een authentiek rijtuig of replica. Andere rijtuigen zijn niet toegestaan.

Voor deelname aan deze rit wordt per aanspanning € 30,- inschrijfgeld gevraagd. Indien u met meer dan 2 personen komt dan zijn de extra kosten per deelnemer € 10,-- Hiervoor ontvangt u bij aankomst een kopje koffie / thee met wat lekkers en een lunchpakket voor onderweg.

Alle onderdelen worden op zondag 23 juni 2019 verreden.
Het verzoek is om u vóór 11 juni 2019 op te geven voor deze CIAT.

INSCHRIJFFORMULIER CIAT 23 JUNI 2019

Om u op te geven kunt u het bijgevoegde deelnameformulier ingevuld opsturen naar
Secretariaat CIAT Eefde
t.a.v. D. Elders
Wichmondseweg 28
7255 KZ Hengelo gld
of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie of downloaden van het inschrijfformulier verwijzen wij u naar onze website www.achtertpeerd.com waar ook meer informatie over deze CIAT is te vinden. Tevens zijn via onze site mooie foto’s te bekijken van vorig jaar.

Mocht u nog vragen hebben m.b.t. de wedstrijd dan kunt u contact opnemen met
Dirrie Elders via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch na 18:00 uur op nummer 06-38761035.

Met vriendelijke groet,
Namens de leden en het bestuur van Koetsiersvereniging Achter ’t Peerd.
Dirrie Elders

 FlyerCIAT2019

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.